Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Relax

Adres obiektu Polna 3, 33-380 Krynica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.3
Wyposażenie 4.0
Czystość 3.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

magda
Dodano: 2014-06-23
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-22 IP: xxx.205.17.66
 
 
   

Polecam w 100 % przemili właściciele, spokój a blisko do centrum , dom jak galeria.... masa obrazów, właściciele cenią prywatność gości , na pewno bedac jeszcze w Krynicy powórce do Willi Relax !


 
klient
Dodano: 2012-05-21
Pobyt od: 2012-04-27 do 2012-05-04
 

super miejsce, bardzo mili właściciele, pyszne jedzenie, pobyt wspominamy bardzo ciepło, polecam !!!


 
łódź
Dodano: 2012-01-12
Pobyt od: 2012-01-08 do 2012-01-11
 

Kwatery naprawdę super,gospodyni bardzo miła.Jest to naprawdę "dom z duszą",jest tu bardzo przytulnie i spokojnie.Polecam.


 
Marek z Tarnowa
Dodano: 2011-01-26
Pobyt od: 2011-01-03 do 2011-01-18
 

Zgadzam się w pełni z opinią poprzedniczki na temat willi "Relax". Wspaniały dom i atmosfera. Niskie ceny, super komfort. Profesjonalna obsługa.


 
Karolina
Dodano: 2011-01-25
Pobyt od: 2011-01-12 do 2011-01-23
 

Polecam wszystkim pobyt w tej cudownej willi. Jest tam rewelacyjna atmosfera. Dom jest piękny i pełen obrazów. Jak galeria. Ceny całkiem przystępne. Przemiła gospodyni. Wszędzie blisko. Jest to najładniejszym dom w Krynicy. Regularnie odwiedzam ten dom w każdej wolnej chwili.


 
bartek z
Dodano: 2006-01-20
 

jednym slowem MARZENIE!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie